![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Zpět na recepty Zpět na hlavní jídla |
![]() |
![]() Veselé těstoviny
1 větší cibule (180 g ) 100 g dýně 150 g zelí nebo kapusty 3 lžíce ovesných vloček olej, mletý pepř rajčatový protlak 2 stroučky česneku 1 hrnek vody
Za chvíli vmícháme i rajčatový protlak a necháme vařit, aby se chutě propojily. Na zvýraznění můžeme přidat špetku čili. Podáváme k uvařeným těstovinám. Množství je pro zhruba 3 osoby. ![]() Poznámka redakce: Vážení čtenáři, v receptu byla použita také zelná dužina (pyré), která zbyla z odšťavňovače (reklama :-) při výrobě čisté zeleninové šťávy. Také nás zajímá, jestli se vám líbí nový druh fota nahoře.
| ![]() | ![]() |